Klopsiki z indyka: Polpettine di Tacchino wymaga mniej więcej 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1058 kalorii, 63g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na $5.95 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułkę tartą, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini klopsiki-Polpettine di Carne, Dziś Kolacja: klopsiki wieprzowo-cytrynowe "Polpettine", oraz Tacchino alla Bolognese (Turcja, styl Boloński).
W dużej misce do mieszania, połączyć indyka, wieprzowina, bułka tarta, mleko, czosnek, jajka, rozmaryn, płatki chile i sól i pieprz i wymieszać z rąk, aż tylko połączone. Uformować w 5-uncjowe kulki i umieścić w płytkiej zapiekance. Pieczemy w piekarniku na złoty kolor. Odstawić.