Pulpety w sosie Szafranowo-migdałowym
Klopsiki w sosie Szafranowo-migdałowym to bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 158 kalorii, 16G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy bez dodatku soli, mieloną gałkę muszkatołową, Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini klopsiki w sosie szafranowym, Klopsiki koktajlowe w sosie szafranowym (Pascha), oraz Ugotuj książkę: jagnięcina Korman w sosie migdałowo-szafranowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 2 kromki chleba w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub do okruchów są w porządku.
Połączyć bułkę tartą, wołowinę i kolejne 8 składników (wołowina przez jajko) w misce. Uformuj mieszankę na 24 (1-calowe) klopsiki.
Umieścić klopsiki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 17 minut lub aż zbrązowieje.
Połącz 1 kromkę chleba, migdały i 6 kolejnych składników (migdały przez czosnek) w robocie kuchennym i procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Mieszanka łyżka do patelni; dodać bulion, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj klopsiki; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.