Klopsiki w sosie pomidorowo-Serrano Chile mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz olej canolan, wodę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meksykańskie klopsiki z czerwonym sosem pomidorowym Chile i Queso Fresco, Pomidor, Cebula I Serrano Chile Salsa, oraz Salsa De Serrano Rojo (Czerwony Sos Serrano).
Instrukcje
1
Połączyć chleb, mleko, cebula, czosnek, sól, oregano, i pieprz w dużej misce. Rozgnieść widelcem, aż powstanie gęsta pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Pieprz
Chleb
Cebula
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać z wołowiną, wieprzowiną, pomidorami, jajkami i miętą (mieszanina będzie miękka). Używając 1/4 filiżanki dla każdego, tworzą mieszaninę do 2-calowych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Wołowina
Jajko
Mięta
Wieprzowina
3
Umieścić na blasze do pieczenia; schłodzić podczas robienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Linia ciężka mała patelnia z folią; dodać chiles i czosnek. Gotować na średnim ogniu, aż Skórki zaczną pęcherze i czernieją, często obracając, około 15 minut. Czosnek lekko ostudzić, następnie obrać. Praca w partiach, pomidory puree z sokami, całe chiles i czosnek w blenderze, aż będzie prawie gładka. (Klopsiki i puree można przygotować 6 godzin wcześniej. Klopsiki trzymaj w lodówce. Przykryć i schłodzić puree.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Pomidor
Papryka Chili
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
Folia Aluminiowa
2
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać przecier pomidorowy, 1 szklankę wody i sól; doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie dodać klopsiki; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki są gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, o 30 protokół. Odsłaniać i gotować delikatnie, aż płyn zmniejszy się do konsystencji sosu, mieszając od czasu do czasu, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Pomidorowy
Klopsiki
SOS
Woda
Sól
4
Łyżka meksykańskiego białego ryżu do 6 płytkich misek. Top ryż z klopsikami i sosem pomidorowo-serrano i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Klopsiki
Pomidor
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego