Pulpety w sosie pomidorowo-Serrano Chile

Pulpety w sosie pomidorowo-Serrano Chile
Klopsiki w sosie pomidorowo-Serrano Chile mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz olej canolan, wodę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meksykańskie klopsiki z czerwonym sosem pomidorowym Chile i Queso Fresco, Pomidor, Cebula I Serrano Chile Salsa, oraz Salsa De Serrano Rojo (Czerwony Sos Serrano).

Instrukcje

1
Połączyć chleb, mleko, cebula, czosnek, sól, oregano, i pieprz w dużej misce. Rozgnieść widelcem, aż powstanie gęsta pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ChlebChleb
CebulaCebula
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać z wołowiną, wieprzowiną, pomidorami, jajkami i miętą (mieszanina będzie miękka). Używając 1/4 filiżanki dla każdego, tworzą mieszaninę do 2-calowych kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WołowinaWołowina
JajkoJajko
MiętaMięta
WieprzowinaWieprzowina
3
Umieścić na blasze do pieczenia; schłodzić podczas robienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Linia ciężka mała patelnia z folią; dodać chiles i czosnek. Gotować na średnim ogniu, aż Skórki zaczną pęcherze i czernieją, często obracając, około 15 minut. Czosnek lekko ostudzić, następnie obrać. Praca w partiach, pomidory puree z sokami, całe chiles i czosnek w blenderze, aż będzie prawie gładka. (Klopsiki i puree można przygotować 6 godzin wcześniej. Klopsiki trzymaj w lodówce. Przykryć i schłodzić puree.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać przecier pomidorowy, 1 szklankę wody i sól; doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie dodać klopsiki; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż klopsiki są gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, o 30 protokół. Odsłaniać i gotować delikatnie, aż płyn zmniejszy się do konsystencji sosu, mieszając od czasu do czasu, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
4
Łyżka meksykańskiego białego ryżu do 6 płytkich misek. Top ryż z klopsikami i sosem pomidorowo-serrano i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
KlopsikiKlopsiki
PomidorPomidor
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSos
Magazyn