Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać portorykański Pasterz Pie (Pastelon) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 561 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka przypraw adobo, cebula, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Portorykańskie Coquito, Krab Portorykański, oraz Sofrito Portorykańskie.
Instrukcje
1
Umieść cebulę, paprykę, pietruszkę, kolendrę, recao, czosnek i wodę w blenderze. Przykryć i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać mieszaninę do miski; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa. Wymieszać 2 łyżki sofrito do wołowiny, a następnie doprawić sazonem, pieprzem i adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu; odstawić na bok.
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Ułóż plantany na patelni i smażyć na patelni, aż złocisty i zmięknie, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia.
8
Połowę plantanów ułóż w głębokim naczyniu do pieczenia, pokrywając całe dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Wlać 4 ubite jajka na plantany, a następnie rozprowadzić wołowinę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
Na wołowinę nałóż fasolkę szparagową, a następnie ułóż pozostałe plantany na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
4 więcej ubitych jajek równomiernie wlać na plantany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12
Wierzch posypać przyprawą adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Adobo
13
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jajka będą twarde, 30 do 45 minut.