Pudding Z Tapioki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać tapioka Pudding spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Surowy Budyń "Tapioka", Pudding Z Tapioki, oraz Pudding Z Tapioki.
Instrukcje
Umieść 1 szklankę mleka i pereł tapioki w średnim rondlu i wymieszaj, aby połączyć.
Niech perły namoczyć Odkryte w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Dodaj pozostałe 2 szklanki mleka, cukier, żółtka, nasiona wanilii i sól i wymieszaj, aby połączyć.
Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj, często ubijając, aż mieszanina po prostu dojdzie do duszenia, o 10 protokół (nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała). Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając często, aż mieszanina zgęstnieje i perły tapioka są zmiękczone i przezroczyste, o 15 protokół.
Podawać na ciepło (budyń zgęstnieje w miarę stygnięcia).
Wszystkie resztki umieścić w misce, nacisnąć arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię budyniu, aby zapobiec tworzeniu się skóry, i przechowywać w lodówce do 2 dni.