Pudding Z Tapioki

Pudding Z Tapioki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać tapioka Pudding spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, cukru granulowanego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Surowy Budyń "Tapioka", Pudding Z Tapioki, oraz Pudding Z Tapioki.

Instrukcje

1
Umieść 1 szklankę mleka i pereł tapioki w średnim rondlu i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Niech perły namoczyć Odkryte w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
3
Dodaj pozostałe 2 szklanki mleka, cukier, żółtka, nasiona wanilii i sól i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj, często ubijając, aż mieszanina po prostu dojdzie do duszenia, o 10 protokół (nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała). Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając często, aż mieszanina zgęstnieje i perły tapioka są zmiękczone i przezroczyste, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać na ciepło (budyń zgęstnieje w miarę stygnięcia).
6
Wszystkie resztki umieścić w misce, nacisnąć arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię budyniu, aby zapobiec tworzeniu się skóry, i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn