Pudding Z Czerwonego Ryżu Kokosowego
Pudding z czerwonego ryżu kokosowego może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 365 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mleko kokosowe, wodę, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 20%. Spróbuj Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem, Pudding Ryżowy Kokosowy, oraz Pudding Ryżowy Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć wodę z czerwonym ryżem i doprowadzić do wrzenia.
Dodać dużą szczyptę soli, przykryć i gotować na małym ogniu, aż tylko miękkie, o 20 protokół. Odkryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, na umiarkowanie małym ogniu przez 10 minut.
Dodać mleko kokosowe i gotować na wolnym ogniu, aż płyn stanie się bardzo gęsty, o 35 protokół.
W międzyczasie, w małym rondlu, połączyć śmietanę i wanilii i doprowadzić do duszenia. Gotować przez 3 protokół, je zdjąć z ognia, przykryć i niech strome przez 20 protokół. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do kremu; wyrzucić fasolę.
Wymieszać cukier w śmietanie, aż się rozpuści. Śmietanę wymieszać z ryżem i odstawić pod przykryciem na 30 minut.
Dodać do przodu: budyń z czerwonego ryżu można schłodzić na noc. Podgrzać delikatnie przed podaniem.