Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu ryżowego z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 501 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, cukier, fasolę waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym, oraz Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i ryż w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii na patelnię. Wymieszaj nasiona, strąki, cukier, pół na pół i sól do ryżu. Gotować na średnim ogniu 30 minut, często mieszając.
Usuń waniliowy strąk fasoli.
Dodać kromki białej czekolady, mieszając do rozpuszczenia.
Ostudzić 5 minut. Łyżka budyniu ryżowego do 8 indywidualnych potraw. Jeśli nie podajemy natychmiast, przykryć i schłodzić. Gotowy do podania, top z suszonym sosem wiśniowym, i posypać migdałami.