Pudding Ryżowy Kokosowy Brązowy

Pudding Ryżowy Kokosowy Brązowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać powolne gotowania kokosowy brązowy ryż Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 73 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, lite mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding ryżowy kokosowo-migdałowy, Slow Cooker wegański kokosowy Pudding ryżowy z mango i orzechami pistacjowymi, oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnej kuchenki risotto z brązowym ryżem bez mieszania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mgiełkę 5-do-6-quart powolna kuchenka z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszaj wodę kokosową, mleko kokosowe, 1 1/2 szklanki wody, cukier, wanilia i sól w misce powolnej kuchenki, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z ryżem i gotować na wysokiej 4 godziny lub niskie przez 5 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Z Gumy W Postaci Kropelek Pokrytych Cukrem1 Cukierek Z Gumy W Postaci Kropelek Pokrytych Cukrem
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odkryć, dobrze wymieszać i odstawić 15 minut.
4
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z masłem. Nadal ostudzić, mieszając, aż do ogrzania. Wymieszać ze skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać na ciepło lub schłodzić do ostygnięcia. Top zgodnie z życzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn