Pudding Ryżowy Kokosowy Brązowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać powolne gotowania kokosowy brązowy ryż Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 73 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, lite mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding ryżowy kokosowo-migdałowy, Slow Cooker wegański kokosowy Pudding ryżowy z mango i orzechami pistacjowymi, oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnej kuchenki risotto z brązowym ryżem bez mieszania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mgiełkę 5-do-6-quart powolna kuchenka z nonstick gotowania sprayu.
Wymieszaj wodę kokosową, mleko kokosowe, 1 1/2 szklanki wody, cukier, wanilia i sól w misce powolnej kuchenki, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z ryżem i gotować na wysokiej 4 godziny lub niskie przez 5 do 6 godzin.
Odkryć, dobrze wymieszać i odstawić 15 minut.
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z masłem. Nadal ostudzić, mieszając, aż do ogrzania. Wymieszać ze skórką z limonki.
Podawać na ciepło lub schłodzić do ostygnięcia. Top zgodnie z życzeniem.