Pudding Ryżowy Kokosowy Brązowy

Pudding Ryżowy Kokosowy Brązowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać powolne gotowania kokosowy brązowy ryż Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 73 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z wanilii, lite mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding ryżowy kokosowo-migdałowy, Slow Cooker wegański kokosowy Pudding ryżowy z mango i orzechami pistacjowymi, oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnej kuchenki risotto z brązowym ryżem bez mieszania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mgiełkę 5-do-6-quart powolna kuchenka z nonstick gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Wymieszaj wodę kokosową, mleko kokosowe, 1 1/2 szklanki wody, cukier, wanilia i sól w misce powolnej kuchenki, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z ryżem i gotować na wysokiej 4 godziny lub niskie przez 5 do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Z Gumy W Postaci Kropelek Pokrytych Cukrem1 Cukierek Z Gumy W Postaci Kropelek Pokrytych Cukrem
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Odkryć, dobrze wymieszać i odstawić 15 minut.
4
Przełożyć do dużej miski i wymieszać z masłem. Nadal ostudzić, mieszając, aż do ogrzania. Wymieszać ze skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Podawać na ciepło lub schłodzić do ostygnięcia. Top zgodnie z życzeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn