Pudding Ryżowy Carolina Gold
Pudding ryżowy Carolina Gold może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Idź do sklepu i odebrać masło, masło, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka ryżowa Carolina Gold od ' around the Southern Table, Klopsiki jagnięce z kapustą, jogurtem kminkowym i ryżem Carolina Gold, oraz Pudding Ryżowy Carolina Brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ryż w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie.
Dodać sól i 3 szklanki wrzącej wody. Przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki, o 30 protokół.
Wymieszaj skondensowane mleko, masło i rodzynki. Gotować, często mieszając, na wolnym ogniu wody, aż budyń lekko zgęstnieje, około 20 minut.
Zdjąć garnek z ognia i wymieszać wanilią i gałką muszkatołową. Łyżka budyniu do poszczególnych kubków budyniu i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Odwróć puddingi na schłodzone talerze i podawaj z sosem owocowym.
Połącz sok pomarańczowy, cukier i skrobię kukurydzianą w górnej części podwójnego kotła. Gotować mieszaninę na wolnym ogniu wody, aż zgęstnieje.
Wyjmij garnek z ognia i wymieszaj sok z cytryny, masło i ekstrakt z rumu.
Podawać na ciepło na budyniu ryżowym udekorowanym duszonymi owocami, w razie potrzeby