Pudding Ryżowy
Pudding ryżowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 28g tłuszczu i w sumie 533 kalorii. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką masło, rodzynki, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Pozostały ryż? Zrób pudding ryżowy, Pozostały ryż? Zrób pudding ryżowy, oraz Brązowy Ryż Pudding Ryżowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W 1-1 / 2-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze dziewięć składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 2 godziny; wymieszać. Przykryj i gotuj 1-2 godziny dłużej lub do miękkości ryżu.
Przełóż do małej miski; ostudzić. Wstaw do lodówki do schłodzenia.
Tuż przed podaniem dodaj bitą śmietanę. W razie potrzeby udekoruj dodatkową bitą śmietaną i cynamonem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Pudding ryżowy. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "