Pudding kukurydziany z Poblanos
Pudding kukurydziany z Poblanos może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka mleka, poblano, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Faszerowane Poblanosy Z Prażoną Kukurydzą, Poblanos Nadziewane kukurydzą i serem, oraz Paella z Poblanos, kukurydzą i małż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Usuń łuski z kukurydzy i umieścić w dużym garnku z mlekiem i śmietaną, ustawić na małym ogniu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie wyłączyć ogień i przykryć, aby kukurydza strome, o 10-15 protokół.
Usunąć kukurydzę z mleka i odciąć ziarna z kolby ostrym nożem i odstawić.
Odcedzić mieszaninę mleka i odstawić na wysoki ogień, dodać masło i wlać mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu, jednocześnie ubijając. Gotuj i ubijaj stale, aż mączka kukurydziana zostanie zmieszana, a mieszanina będzie gładka i gęsta; powinna wyglądać jak owsianka. Zdejmij garnek z pieca i złóż kukurydzę, szczypiorek, posiekane poblano oraz sól i pieprz.
Wymieszać w żółtkach, 1 na raz, aby bardziej jak ciasto. W osobnej misce ubij białka (użyj miksera ręcznego, jeśli takie masz), aż utrzymają sztywne szczyty. Złóż białka do puddingu kukurydzianego, aby je rozjaśnić. Płaszcz dno i boki 8 na 8-calowe naczynie do pieczenia z nonstick sprayu. Łyżką ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec przez 25 do 30 minut. Po zakończeniu pudding kukurydziany będzie wyglądał na dmuchany i złocisty, jak suflet. Łyżka do dna misek i podawać chili na górze.