Pudding Kukurydziany Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puddingu kukurydzianego Poblano. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 179 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, masło, kukurydzę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany Poblano, Pudding Kukurydziany Poblano, oraz Serrano szynka i pudding kukurydziany Poblano.
Instrukcje
Umieść Poblano chiles na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 8 minut lub do poczernienia i zwęglone, obracając po 6 minutach.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 15 minut. Skórki obrać i wyrzucić. Odrzuć nasiona i łodygi. Chop chiles.
Płaszcz Owalny 3-quart elektryczny powolny kuchenka z gotowania sprayu.
W wolnej kuchence umieścić mleko i 7 kolejnych składników (przez jajka); mieszać trzepaczką do wymieszania. Mieszać w chiles, kukurydza, i ser. Przykryć i gotować na niskim 2 1/2 godziny lub aż zestaw.
Zdejmij pokrywę. Gotować na niskim poziomie przez 15 minut.