Pudding kokosowo-ryżowy z czarnym ryżem

Pudding kokosowo-ryżowy z czarnym ryżem
Pudding kokosowo-ryżowy z czarnym ryżem wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz mleko kokosowe, fioletowy Cukier, ciasteczka z wróżbą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Budyń ryżowy kokosowy czarno-biały, Pudding ryżowy kardamon z mlekiem kokosowym, oraz Tajny Składnik (Kokos): Pudding Ryżowy Z Podwójnym Kokosem.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszać ugotowany ryż z cukrem i wszystko oprócz 1/4 szklanki mleka kokosowego. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż ryż jest bardzo miękki i mleko jest gęsty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gdy budyń ryżowy jest gotowania, umieścić białą czekoladę w średniej szklanej misce i umieścić na małym garnku gotującej się wody do stopienia, upewniając się, aby często mieszać. Możesz również stopić czekoladę w kuchence mikrofalowej w odstępach 15 sekund, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Umieścić kolorowy cukier w małej misce. Połowę każdego ciastka z wróżbą zanurz w białej czekoladzie, a następnie w kolorowym cukrze i umieść na wyłożonej woskiem tacy z arkuszami. Pozostawić czekoladę w chłodnym miejscu na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Ciasteczka Z WróżbąCiasteczka Z Wróżbą
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Aby służyć, miarka budyń ryżowy do szklanek do serwowania, skropić pozostałą część mleka kokosowego i podawać z ozdobnym ciastkiem z wróżbą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z WróżbąCiasteczka Z Wróżbą
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn