Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej
Czekoladowy Pudding kukurydziany może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 1031 osób. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową.
Instrukcje
W rondlu wymieszaj cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól.
Umieścić na średnim ogniu i wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią.
Ostudzić krótko i podawać na ciepło, lub schłodzić w lodówce, aż do podania.