Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej

Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej
Czekoladowy Pudding kukurydziany może być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 1031 osób. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej, Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszaj cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieścić na średnim ogniu i wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia i gotować, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
4
Ostudzić krótko i podawać na ciepło, lub schłodzić w lodówce, aż do podania.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn