Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym
Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać wafle czekoladowe, ekstrakt z wanilii, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz cukier i skrobię kukurydzianą.
Dodać 1/4 szklanki wody i ubijać, aż będzie gładka.
W średniej misce ubić żółtka.
Dodaj pół na pół, ubijając aż do połączenia. Stopniowo dodawaj mieszaninę jaj do mieszaniny skrobi kukurydzianej w rondlu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Dodać masło orzechowe, mieszając do połączenia.
Ułóż połowę wafli czekoladowych na dnie naczynia do pieczenia 1 1/2-quart; rozłóż połowę budyniu na waflach. Ułóż pozostałe wafle wzdłuż zewnętrznej krawędzi naczynia do pieczenia.
Rozłóż pozostałą połowę budyniu.
W metalowej lub szklanej misce ubij białka z dużą prędkością mikserem, aż staną się spienione.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i cukru i ubić białka, aż cukier się rozpuści i utworzy miękkie szczyty.
Rozłóż bezę na budyniu, uszczelniając do krawędzi naczynia.
Piec, aż lekko rumiane, o 25 protokół.
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej.