Ciasto Orzechowe

Ciasto Orzechowe
Ciasto orzechowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1028 kalorii, 14g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, mąki, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto bezglutenowe Pecan Pie z kruszonką Pecan i lukrem Pralinowym, Czas Świętować Z Ciastem-Pear Pear & Pecan Coffee Cake, oraz Ciasto Orzechowo-Rumowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj brązowy cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Rozpuścić granulki kawy w 3 łyżkach gorącej wody; wymieszać z mlekiem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
WaniliaWanilia
WodaWoda
MlekoMleko
4
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mieszaniną mleka, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Złożyć w orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
5
Wlać ciasto do natłuszczonej i zalanej mąką 10-calowej patelni z rurką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn