Ptysie z kiełbasą i parmezanem
Kiełbasa i parmezan może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 178 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś arkusze ciasta francuskiego, mleko, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ptysie Ziemniaczane Z Parmezanem, Parmezan z Marinarą, oraz Ptysie Z Bazylii Parmezan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 400 stopni F.
Pokrój każdy arkusz ciasta na 3 paski wzdłuż. W małej misce, ubić jajko z mlekiem, aż dobrze wymieszane.
Wierzch każdego paska ciasta posmarować mieszanką jajko-mleko i posypać 1 łyżką sera.
Niegotowaną kiełbasę podzielić na 6 równych porcji. Uformuj każdą porcję w kłodę o tej samej długości, co paski ciasta.
Na środku każdego paska wyłożyć po jednej kiełbasie. Brzegi ciasta złożyć do zamknięcia kiełbasy i ściskać szczelnie.
Blaty pędzla z pozostałą glazurą jajeczną. Wyluzuj 15 minut.
Umieść arkusz brązowego papierowego worka na blasze do pieczenia.
Pokroić każdą rolkę ciasta na plasterki 1 cala i umieścić na brązowym papierze.
Piec przez 15-20 minut lub aż kiełbasa jest gotowane i ciasto jest lekko rumiane. Przechowywać w lodówce resztki.