Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile

Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z orzechami pekan z sosem brzoskwiniowo-Habanero Chile. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 575 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, Pstrąg Orzechowy, oraz Pstrąg smażony w sosie z czerwonego Chile.

Instrukcje

1
Przygotuj sos brzoskwiniowo-Habanero Chile; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2
Pekan proces w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W płytkim naczyniu wymieszać orzechy pekan, 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Filety zalać lekko w pozostałej 1/2 szklanki mąki. Filety zanurzyć w jajach i pogłębiać w mieszaninie orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Roztopić 2 łyżki masła z 2 łyżkami oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować 2 filety 4 protokół z każdej strony lub aż złoty. Powtórzyć z pozostałym masłem, olejem i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać natychmiast z sosem brzoskwiniowo-Habanero Chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn