Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z orzechami pekan z sosem brzoskwiniowo-Habanero Chile. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 575 kalorii, 29g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, Pstrąg Orzechowy, oraz Pstrąg smażony w sosie z czerwonego Chile.
Instrukcje
Przygotuj sos brzoskwiniowo-Habanero Chile; utrzymuj ciepło.
Pekan proces w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
W płytkim naczyniu wymieszać orzechy pekan, 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu.
Filety zalać lekko w pozostałej 1/2 szklanki mąki. Filety zanurzyć w jajach i pogłębiać w mieszaninie orzechów pekan.
Roztopić 2 łyżki masła z 2 łyżkami oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować 2 filety 4 protokół z każdej strony lub aż złoty. Powtórzyć z pozostałym masłem, olejem i filetami.
Podawać natychmiast z sosem brzoskwiniowo-Habanero Chile.