Pstrąg Z Grilla Miodowo-Musztardowego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z grilla z miodem i musztardą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 316 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz majonez, cebulę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filety Z Pstrąga Grillowane Miodowo-Musztardowe, Steelhead Trout Z Miodowo-Musztardowym Sosem Chrzanowym, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga z grillowanymi paluszkami ziemniaki i winegret musztardowo-koperkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć pierwsze pięć składników. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla.
Cebulę pokroić bokiem w dół na stojaku grillowym z boków dotykając. Ułóż filety na plastrach cebuli.
Przykryć i grillować na średnim ogniu lub broil dla 4 w. od ciepła przez 5 minut. Podlewać mieszanką musztardy. Gotować 5-6 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem, fastrygowanie często. Wyrzucić plastry cebuli.