Pstrąg smażony z sałatką ze świeżych ziół

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego pstrąga z sałatką ze świeżych ziół. Na $7.75 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 735 kalorii, 58g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pieprzu, ziół, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Świeży złowiony pstrąg potokowy ze smażonymi ziemniakami i cebulą, Sałatka Z Wędzonego Pstrąga Z Sosem Ziołowo-Chrzanowym, oraz Pstrąg smażony z sałatką z chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać rybę 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej żeliwnej lub nieprzywierającej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj rybę, skórkę w dół, na patelnię; gotować 4 minuty lub aż skóra będzie chrupiąca. Odwróć rybę; gotuj 1 minutę lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia przydatności.
Połączyć zioła, pozostałe 2 łyżeczki oleju, sok, i 1/8 łyżeczki soli w średniej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Podawać sałatkę nad rybą.