Pstrąg smażony z orzechami pekan

Pstrąg smażony z orzechami pekan
Smażony pstrąg z orzechami pekan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 22g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od dużych dziewczyn małej kuchni ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, sok z cytryny, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pstrąg smażony z orzechami pekan, Pstrąg smażony z orzechami pekan, oraz Pstrąg tęczowy z czerwonym Chili i orzechami pekan.

Instrukcje

1
Po prostu dostać rzeźnika do głowy i ogona off, bez kości i masłem, wysuszyć go z obu stron z ręcznikami papierowymi, uzyskać masło lub olej lub combo dość gorące, położyć mięso ryby stronie w dół, więc dostaje rumiane i chrupiące z jednej strony, a następnie raz jej gotowane przez (tak cienkie, że zajmuje tylko kilka minut), przenieść do miąższu talerza, a następnie usmażyć kilka orzechów w maśle, dodać trochę cytryny, wlać na rybę, a następnie posiekaną natkę pietruszki na kolor. Nie ma czasu.Przypomniałem sobie podobny e-mail sprzed roku o gotowaniu łyżwy z masłem caper brown. dzięki jej Radom ryba wyszła idealnie. Bez wahania planowałem smażonego pstrąga z orzechami pekan na następny posiłek. Aby zaokrąglić go w moim stylu matki, zrobiłem szybkie saut z rukoli, jeden z jej ulubionych zielonych liściastych, z odrobiną soku z cytryny, i trochę fasoli cannelloni więcej białka. Ryba była przepyszna, produkt z dokładnych (jeśli trochę) instrukcji, które na potrzeby mojego przepisu zostały przepisane w pełnych zdaniach.Ilekroć jestem w domu i jem gotowanie moich matek, zawsze jestem szczęśliwy, gdy talerz im serwowany jest znajomy, produkt wszystkich jej starych sztuczek. Nie, żebym nie lubił okazjonalnych liści escarole nadziewanych ryżem, ale wolę, gdy zostawia eksperymenty dla mnie. Czasami nowa metoda, którą poleca, wymaga więcej instrukcji niż u innych. Ale z e-mailem lub bez niego jako impulsem, naturalne jest improwizowanie z myślą o mojej matce, używając jej technik, praktyk i smaków, aby stworzyć talerze, które wydają się znajome, eksperymentalne i wszystkie na raz nowe w mojej kuchni.Z mojej kuchni, życząc mamie wszystkiego najlepszego, Twojej, Phoebe, kucharce ćwierć życia * * przepisy * * pstrąg smażony na patelni z orzechami pekan
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
CannelloniCannelloni
EscaroleEscarole
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
SkateSkate
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Składniki na 2 porcje
3
Zaprzyjaźnij się ze swoim rybakiem i poproś go o przygotowanie pstrąga z masła z całej ryby. Sklep rybny prawdopodobnie będzie miał filety dostępne w walizce, ale naprawdę piękniej jest podawać całą rybę, głowę i ogon usunięte, otwarte i odkostnione. Upewnij się, że kupujesz pstrągi tęczowe lub białe pstrągi są znacznie grubsze i mają bardzo inną konsystencję i przygotowanie niż delikatna odmiana słodkowodna.Składnik2 pstrągi bez kości, z usuniętą głową i ogonem (każda ryba powinna być w pobliżu .75 L)3 łyżki masła2 łyżki posiekanych orzechów pekan cytryna, sok1 łyżka posiekanej natki pietruszki
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg MaślanyPstrąg Maślany
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
PstrągPstrąg
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Filety osuszyć ręcznikami papierowymi.Płaszcz dużą patelnię z cienką warstwą oliwy z oliwek i stopić 1 łyżkę masła na dużym ogniu. Uzyskać olej / masło ładne i gorące (można wrzucić trochę wody do patelni i zobaczyć, czy skwierczy).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać miąższ pstrąga-strona w dół, i smażyć, aż gotowane i lekko rumiane, o 2-4 protokół. Odwróć patelnię do strony skóry w dół i zsuń patelnię na talerz. Obficie przyprawić solą i odstawić. Powtórz z pozostałym kawałkiem ryby.Gdy ryba jest smażona, dodaj resztę masła do patelni i stop. Mieszać w orzechach i gotować, aż będą lekko tosty. Off ciepła, DDD sok z cytryny (ostrożnie to nie odpryski), wirować wokół patelni i łyżką nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Udekoruj świeżą pietruszką i podawaj od razu z klinami cytrynowymi na boku.Ciepła sałatka z białej fasoli i rukoli
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
7
Składniki Na 2 Porcje
8
Składniki1 łyżka oliwy z oliwy1 szalotka, mielona1 ząbek czosnku, mielona1 łyżeczka białego octu cytryna, wyciskana1 łyżeczka cukru1 15oz może cannelloni fasola, odsączone i płukane1 pęczek liście rukoli (lub 5oz dziecko rukola) na średniej patelni, rozgrzać olej, szalotka, i czosnek, aż zaczną lekko smażyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukola MałaRukola Mała
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
CannelloniCannelloni
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wlać ocet, sok z cytryny i cukier. Wrzucić fasolę w vinaigrette i pozostawić do ogrzania na małym ogniu. Gdy fasola są podgrzewane przez, zdjąć z ognia i wrzucić z rukolą. Doprawić solą i podawać bezpośrednio obok pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
VinaigretteVinaigrette
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
PstrągPstrąg
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W4 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn