Po prostu dostać rzeźnika do głowy i ogona off, bez kości i masłem, wysuszyć go z obu stron z ręcznikami papierowymi, uzyskać masło lub olej lub combo dość gorące, położyć mięso ryby stronie w dół, więc dostaje rumiane i chrupiące z jednej strony, a następnie raz jej gotowane przez (tak cienkie, że zajmuje tylko kilka minut), przenieść do miąższu talerza, a następnie usmażyć kilka orzechów w maśle, dodać trochę cytryny, wlać na rybę, a następnie posiekaną natkę pietruszki na kolor. Nie ma czasu.Przypomniałem sobie podobny e-mail sprzed roku o gotowaniu łyżwy z masłem caper brown. dzięki jej Radom ryba wyszła idealnie. Bez wahania planowałem smażonego pstrąga z orzechami pekan na następny posiłek. Aby zaokrąglić go w moim stylu matki, zrobiłem szybkie saut z rukoli, jeden z jej ulubionych zielonych liściastych, z odrobiną soku z cytryny, i trochę fasoli cannelloni więcej białka. Ryba była przepyszna, produkt z dokładnych (jeśli trochę) instrukcji, które na potrzeby mojego przepisu zostały przepisane w pełnych zdaniach.Ilekroć jestem w domu i jem gotowanie moich matek, zawsze jestem szczęśliwy, gdy talerz im serwowany jest znajomy, produkt wszystkich jej starych sztuczek. Nie, żebym nie lubił okazjonalnych liści escarole nadziewanych ryżem, ale wolę, gdy zostawia eksperymenty dla mnie. Czasami nowa metoda, którą poleca, wymaga więcej instrukcji niż u innych. Ale z e-mailem lub bez niego jako impulsem, naturalne jest improwizowanie z myślą o mojej matce, używając jej technik, praktyk i smaków, aby stworzyć talerze, które wydają się znajome, eksperymentalne i wszystkie na raz nowe w mojej kuchni.Z mojej kuchni, życząc mamie wszystkiego najlepszego, Twojej, Phoebe, kucharce ćwierć życia * * przepisy * * pstrąg smażony na patelni z orzechami pekan