Pstrąg smażony z cytrusowo-oliwkowym smakiem

Pstrąg smażony z cytrusowo-oliwkowym smakiem
Smażony pstrąg z cytrusowo-oliwkowym smakiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomarańcze, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 86% to danie jest super. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z oliwkowo-pomidorowym smakiem, Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową, oraz Pstrąg smażony z kaparami.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, obierz gorzki biały rdzeń z pomarańczy i cytryny; pamiętaj, aby usunąć cały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać startą skórkę pomarańczową i cytrynową, oliwki, natkę pietruszki, czosnek, oliwę z oliwek i ocet. Doprawić solą i pieprzem i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Na dużej patelni nonstick podgrzać olej roślinny. Filety z pstrąga doprawiamy solą i pieprzem oraz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj pstrąga na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Włącz filety, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż tylko biały przez cały, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Filety przełożyć na talerze lub talerz, posmarować łyżką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn