Pstrąg potokowy Grillowany z dzikim ryżem

Pstrąg potokowy Grillowany z dzikim ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, soli, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pstrąg Potokowy Müllerin, Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 szklanki pora, grzyby, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać wodę, ryż, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż ryż będzie miękki.
Odcedzić ryż, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania; odstawić ryż na bok. Powróć płyn do gotowania na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, i gotować 8 minut lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki.
Zdjąć z ognia; odstawić bulion na bok i ogrzać.
Umieść 1 gałązkę tymianku na środku każdego z 4 (10-calowych) kwadratów folii aluminiowej.
Na każdej gałązce tymianku ułożyć 1 rybę.
Pozostałą sól i pieprz posypać wewnętrznymi zagłębieniami ryby. Stuff 1/2 szklanki mieszanki ryżu do jamy każdej ryby. Owinąć ryby w folię, skręcając końce do uszczelnienia.
Umieść owinięte folią ryby na stojaku do grillowania; grilluj 10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Rozpakuj rybę; Usuń i wyrzuć skórę. Odstawić rybę i ogrzać.
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj pozostały por, i smażyć 2 minuty lub do miękkości. Por podziel równomiernie na 4 pojedyncze talerze, a na wierzch polej rybą.
Na każdą rybę skropić 2 łyżki bulionu i posypać natką pietruszki.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.