Pstrąg Pieczony W Soli

Pstrąg Pieczony W Soli
Pstrąg pieczony w soli jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pieprz, marynowaną cebulę koktajlową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pstrąg Pieczony Z Wędzoną Solą I Świeżymi Ziołami Drzewnymi, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Pieczony Pstrąg Amandine.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić 2 liście laurowe i 2 gałązki tymianku w każdym pstrągu; zabezpieczyć wykałaczkami. Na każdym z 2 dużych obramowanych blach do pieczenia, rozprowadzić 2 1/2 szklanki soli koszernej w grubej, równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
3
Sól posypać wodą, aż będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Umieść 4 pstrąga na każdej blasze do pieczenia i przykryj każdego pstrąga 3/4 szklanki soli, pakując sól, aby całkowicie pokryć rybę. Użyj pozostałego 1 szklanki soli, aby wypełnić wszelkie luki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Posypać solą wodą, aby ją zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Piec ryby w górnej i dolnej części piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać odsączoną marynowaną cebulę koktajlową z octem winnym i olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Cebula KoktajlowaCebula Koktajlowa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ostrożnie rozbij skorupę solną z pstrąga i przenieś rybę na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Podawać pstrąga na raz, przekazując marynowaną cebulę vinaigrette przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
VinaigretteVinaigrette
PstrągPstrąg
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn