Pstrąg pieczony w piecu z nadzieniem z koperku cytrynowego

Pstrąg pieczony w piecu z nadzieniem z koperku cytrynowego
Pstrąg pieczony w piecu z nadzieniem z koperku cytrynowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 744 kalorie, 75g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, koperek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną, Wędzone krakersy z pstrąga z majonezem cytrynowo-koperkowym, oraz Pstrąg pieczony w piecu z ziemniakami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzuć bułkę tartą z cebulą, koperkiem, skórką z cytryny, czosnkiem i połową oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Do pstrąga wcisnąć farsz, następnie posmarować pstrąga pozostałą oliwą, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
FarszFarsz
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
PstrągPstrąg
KoperKoper
3
Ułożyć pstrąga na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż skóra ryby zacznie brązowieć, a miąższ łatwo się płatkuje widelcem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn