Pstrąg pieczony w piecu z nadzieniem z koperku cytrynowego
Pstrąg pieczony w piecu z nadzieniem z koperku cytrynowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 744 kalorie, 75g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, koperek, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną, Wędzone krakersy z pstrąga z majonezem cytrynowo-koperkowym, oraz Pstrąg pieczony w piecu z ziemniakami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Wrzuć bułkę tartą z cebulą, koperkiem, skórką z cytryny, czosnkiem i połową oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Do pstrąga wcisnąć farsz, następnie posmarować pstrąga pozostałą oliwą, doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć pstrąga na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż skóra ryby zacznie brązowieć, a miąższ łatwo się płatkuje widelcem, około 20 minut.