Pstrąg Nw z grzybami (zwtiii)

Pstrąg Nw z grzybami (zwtiii)
NW pstrąg z grzybami (zwtiii) to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 155g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 2088 kalorii. Na 18,66 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety z pstrąga, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pstrąg Nw Z Grzybami (Zwtiii), Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, saute grzyby w 2 łyżki masła do miękkości.Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Grzyby wyjąć na półmisek; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3
Mąkę i sól połączyć w płytkim naczyniu; filety płaszcz z mieszaniny mąki po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj 2 łyżki masła do patelni. Pstrąga gotować na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem; układać na grzybach.Do sosu roztopić pozostałe masło w małym rondlu.Stopniowo mieszać śmietanę i sok z cytryny.Doprowadzić do wrzenia przez 3-4 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać na pstrągu i grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
PstrągPstrąg
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn