Pstrąg Nw z grzybami (zwtiii)

Pstrąg Nw z grzybami (zwtiii)
NW pstrąg z grzybami (zwtiii) to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 155g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 2088 kalorii. Na 18,66 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety z pstrąga, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pstrąg Nw Z Grzybami (Zwtiii), Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, saute grzyby w 2 łyżki masła do miękkości.Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Grzyby wyjąć na półmisek; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Mąkę i sól połączyć w płytkim naczyniu; filety płaszcz z mieszaniny mąki po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj 2 łyżki masła do patelni. Pstrąga gotować na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem; układać na grzybach.Do sosu roztopić pozostałe masło w małym rondlu.Stopniowo mieszać śmietanę i sok z cytryny.Doprowadzić do wrzenia przez 3-4 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podawać na pstrągu i grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
PstrągPstrąg
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn