Pstrąg morski / łosoś z limonką i trawą cytrynową

Pstrąg morski / łosoś z limonką i trawą cytrynową
Pstrąg morski / łosoś z limonką i trawą cytrynową Hollandaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 5210 kalorii, 292g białka, oraz 440 g tłuszczu. Na 41,72 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz liście limonki kaffir, łosoś, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Pstrąg morski z surówką i chrupiącym wędzonym boczkiem, Krewetki i łosoś Stir Fry z trawą cytrynową i miętą, oraz Łosoś w sosie Mandarynkowo-cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łącz trawę cytrynową, rozdrobnione liście limonki, skórkę i sok w rondlu, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ciepło gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż płyn zmniejszy się do 1 łyżki stołowej.Przecedzić przez drobne sito do średniej żaroodpornej miski, ostudzić 10 minut, wyrzucić ciała stałe.Ustaw miskę na rondlu gotującej się wody, nie pozwól, aby woda dotknęła podstawy miski, dodaj żółtko do mieszaniny soku, ubijaj na ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Liście LimonkiLiście Limonki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Miskę wyjąć z ognia, stopniowo dodawać roztopione masło w cienkim, stałym strumieniu, stale ubijając, aż sos zgęstnieje. (Jeśli sos jest zbyt gęsty, można dodać łyżkę gorącej wody.) wymieszać z drobno posiekanymi liśćmi limonki kaffir.W międzyczasie ugotować rybę na rozgrzanym naoliwionym grillu lub smażyć na patelni, aż ugotuje się zgodnie z życzeniem, podawać z Holenderką. Wolę gotować moją skórę ryb bok w dół pierwszy i naprawdę uzyskać ładny chrupiącą skórę na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki KaffirLiście Limonki Kaffir
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn