Pstrąg Herbed Z Masłem Cytrynowym

Herbed Trout z masłem cytrynowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 3038 kalorii, 374g białka, oraz 155 g tłuszczu na porcję. Na 30,84 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, klin cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg z pietruszką i masłem cytrynowym, Pstrąg smażony z masłem cytrynowym szczypiorkiem, oraz Pstrąg w maśle cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ryby, jeśli są zamrożone. Ryby opłukać; osuszyć ręcznikami papierowymi.Na desce do krojenia rozłóż każdą rybę otwartą, skórą down.In małą miskę wymieszać razem roztopione masło i sok z cytryny. Odstawić połowę mieszanki masła na bok.
Pozostałą połowę masy masła przecedzić fish.In w małej misce wymieszać cebulę, rozmaryn, skórkę cytryny, sól i pieprz.
Mieszankę cebuli posypać rybą.Fold ryby zamknięte.
Umieść rybę na natłuszczonej patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec w piekarniku 450 stopni F przez 15 minut lub do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się podczas testowania widelcem.W razie potrzeby posypać rybę natką pietruszki.
Podawać ryby z cytrynowymi klinami i masłem reserved.