Przystawki z grilla z bekonem i cebulą
Grillowane przekąski z bekonem i cebulą mogą być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 179 kalorii, 3 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 65 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, a jego przygotowanie zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. Mieszanka brązowego cukru, octu balsamicznego, sosu barbecue i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 14%. Przystawki z grilla boczek-cebula, przystawki boczek-cebula i boczek! Przystawki z ogórkiem, kozim serem i bekonem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Każdą cebulę pokroić na 12 krążków.
Przekrój paski boczku na pół wszerz; owiń kawałek boczku wokół każdego krążka cebuli i zabezpiecz wykałaczkami.
Umieścić w nienasmarowanej formie 13-calowej. x 9 cali danie.
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, ocet, melasę i sos barbecue; zalać 1/2 szklanki cebuli. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę, obracając raz. Przykryj i przechowuj w lodówce pozostałą marynatę do posmarowania.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Grilluj cebulę pod przykryciem na średnim ogniu przez 10-15 minut, często obracając i polewając zarezerwowaną marynatą.