Przystawka z przegrzebków i awokado

Przystawka z przegrzebków i awokado
Jeśli masz około 25 minut , aby spędzić w kuchni, przystawka z przegrzebków i awokado może być świetnym przepisem na bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i laktoowowegetariańskie danie, które warto wypróbować. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 89 kalorii . Dobrze sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką pomidory, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Chłodzona zupa z awokado i ogórków z salsą z krewetek i przegrzebków , Szybki i łatwy makaron z przegrzebkami oraz Sałatka z smażonych przegrzebków i arbuza z musującym miętowym winegretem .

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotuj 4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj przegrzebki, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 1 1/2 minuty — nie przegotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Odcedź i odstaw do lodówki na 2 godziny.
4
Pokroić na małe (2,5 cm) kawałki.
5
Wymieszaj wszystkie składniki.
6
Podawać w kieliszkach koktajlowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn