Przystawka z makaronem węgierskim
Przystawka z makaronem węgierskim to wschodnioeuropejskie danie główne. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 15 g białka i 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 osobom. Za 1,0 dolara za porcję, ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, sosu pieprzowego, twarogu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Przystawka z makaronem węgierskim, Przystawka z makaronem brokułowym i Przystawka z makaronem wegetariańskim.
Instrukcje
Makaron jajeczny ugotuj w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą.
W dużej misce rozpuść kostkę bulionową z kurczaka we wrzącej wodzie.
Wymieszaj krem z zupy grzybowej, posiekaną cebulę, sos Worcestershire, mak, czosnek w proszku i sos z ostrej papryki. Wymieszać z serkiem wiejskim, śmietaną i ugotowanym makaronem jajecznym.
Przełożyć do lekko natłuszczonej wolnowaru i posypać z wierzchu parmezanem i papryką.
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 3 do 4 godzin.