Przystawka Mus Z Wędzonego Łososia Tłoczony
Przystawka z musem wędzonym z łososia prasowanego wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 50 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, serek, łosoś i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Przystawka Z Łososia Wędzonego, Pikantna Przystawka Z Wędzonego Łososia, oraz Naleśniki Z Wędzonym Łososiem.
Instrukcje
Opłucz i osusz pomidory, a następnie pokrój cienki plasterek z góry i dołu każdego pomidora ząbkowanym nożem. Miąższ i nasiona wyjąć, a pomidory położyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami do osuszenia. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Połącz zmiękczony twarożek, wędzonego łososia, śmietanę, sok z cytryny i czarny pieprz i ubijaj mikserem ręcznym, aż nadzienie będzie miękkie i dobrze wymieszane. Mieszankę należy wrzucić do beczki prasy do ciastek lub do worka na ciasto wyposażonego w końcówkę gwiazdki. Do każdego pomidora wiśniowego wycisnąć niewielką ilość nadzienia z łososia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.