Przysmaki z Biedronki Jabłkowej

Przysmaki z Biedronki Jabłkowej
Przysmaki z Biedronki Jabłkowej od początku do końca zajmują około 10 minut . Jedna porcja zawiera 102 kalorie , 1 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 49 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 262 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka masła orzechowego, paluszków precli, rodzynek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną, lakto ovo wegetariańską i wegańską . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 45% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Biedronka z Jabłkami i Rodzynkami , Ciasto Biedronka i Babeczki Biedronki .

Instrukcje

1
Przekrój jabłka na pół od góry do dołu i wydrąż gniazda nasienne za pomocą noża lub wyciskarki do melonów. Jeśli masz wydrążacz do jabłek, najpierw wydrąż je, a następnie pokrój.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Apple CorerApple Corer
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Połóż każde jabłko połową płaską stroną do dołu na małym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Nałóż masło orzechowe na grzbiet biedronki, a następnie przyklej na nie rodzynki, aby pozbyć się plam. Użyj tej metody również do zrobienia oczu. Wbij jeden koniec każdego precla w rodzynkę, a drugi koniec wciśnij w jabłka, aby utworzyć czułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzeszków ZiemnychPołówki Orzeszków Ziemnych
Patyczki Do PrecliPatyczki Do Precli
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn