Przyprawiony Dressing Jagnięco-ryżowy z ciecierzycą

Przyprawiony Dressing Jagnięco-ryżowy z ciecierzycą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać przyprawione Jagnięcina i ryż Dressing z ciecierzycy spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 349 kalorii, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, orzeszki piniowe, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Merguez - przyprawione golonki jagnięce z ciecierzycą, Musakka z cukinii z ciecierzycą i przyprawioną jagnięciną, oraz Sałatka z kapusty z przyprawioną ciecierzycą Cajun i sosem z maślanki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj jagnięcinę, czosnek, cynamon, kardamon i ziele angielskie i gotuj, mieszając, aż jagnięcina nie będzie już różowa, a płyn odparuje, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Dodać ryż i ciecierzycę wraz z 2 łyżeczkami soli i szczyptą pieprzu i gotować, mieszając, aż równomiernie pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać bulion i wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 10 minut.
7
Tymczasem rozgrzać olej na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać orzeszki piniowe i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż zbrązowieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
9
Orzeszki piniowe przełożyć na talerz i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Puch ryż i przenieść go do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Posypać tosty orzeszki piniowe na dressing i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn