Przyprawiony Chleb Żurawinowy Puddingi

Przyprawiony Chleb Żurawinowy Puddingi
Przyprawiony chleb żurawinowy budynie jest Wegetariańskie deser. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz gałkę muszkatołową, ekstrakt z wanilii, grand marnier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przyprawiony Chleb Żurawinowy Puddingi, Chleb Pszenny Z Żurawiną Przyprawiony, oraz Puddingi Z Chleba Jagodowego.

Instrukcje

1
Przynieś 1/2 szklanki cukru, soku żurawinowegokoncentrat, sok pomarańczowy i startą skórkę z pomarańczy, aby zagotować w dużych grubościach, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
CukierCukier
2
Wymieszać z żurawiną; powrócić do gotowania na wolnym ogniu.Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; delikatnie gotuj3 minuty (żurawina nie powinna pękać).
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
3
Wlać mieszankę żurawinową do sitka i odsączyć. Zwróć syrop do samepan. Gotować, aż bardzo grube i reduced do Hojny 1/2 szklanki, o 7 protokół.Złożyć jagody w syrop. Cool to roomtemperature. Czy do przodu: może być wykonany 4 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do roomtemperatura przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
JagodyJagody
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Spryskaj sześć 1-do 1 1/4-szklanki ramekin sprayem. Dół każdej linii z okrągłym papierem pergaminowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Pokrój okrągły z każdej kromki chleba, aby pasował do dołuramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
6
Każdy okrągły chleb posmarować 1 łyżeczką konfitur, następnie posypać cynamonem i zetrzeć gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
7
Łyżka 1 łyżki żurawiny(z jak najmniejszą ilością syropu) do każdej łyżki. Wierzch przełożyć 1 okrągłą bułką, posypać w dół. Powtórz 1 raz z jagodami i okrągłe chleb. Rezerwowy syrop jagodowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
JagodyJagody
ChlebChleb
SyropSyrop
8
Ubij jajka, Likier, wanilię, sól i pozostałą 1/2 szklanki cukru w mediumbowl, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodaj śmietanę istir, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
10
Wlać budyń, 1 / 4cup na raz, na chleb w każdym ramekin (Hojny 1/2 szklanki w każdym).
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Odstawić co najmniej 15 minut i do 1 godziny, okazjonalnie prasując chleb, aby zanurzyć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
12
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Umieść puddingsin 13x9x2-cala metalowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Addenough letniej wody do patelni comehalfway się boki ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
15
Piec untilpuffed i firmy w dotyku, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Wyjąć z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
17
Ostudzić 10 minut.Za pomocą małego ostrego noża, przeciąć wokół każdego.Obrócić na talerz; odkleić papier. Spoonsome zarezerwował syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
18
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn