Przyprawione Ciasto Śliwkowe

Przyprawione Ciasto Śliwkowe
Spiced Plum Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, śliwki, delikatne krążki ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Przyprawione Ciasto Śliwkowe, Przyprawione ciasto morelowo-śliwkowe, oraz Spiced Plum Pavlovas.

Instrukcje

1
Rozwałkować 1 pie crust dysku na powierzchni mąki do 13 1/2-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
2
Przenieś do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta. Trim zwis do 1 cala. Przechowywać w lodówce skorupę podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść wyłożoną folią blachę do pieczenia w dolnej części piekarnika, aby złapać wszelkie wycieki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać 3 łyżki cukru i 1/4 łyżeczki cynamonu w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ubij 1 szklankę cukru, 1 1/2 łyżeczki cynamonu, a następnie 6 składników w dużej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CynamonCynamon
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać śliwki i wrzucić do herbu. Łyżka wypełniająca skorupę, lekko osadzająca się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
śliwkaśliwka
8
Rozwałkować drugi krążek ciasta na powierzchni mąki do 13 1/2 cala rundy. Drape crust nad wypełnieniem; trim zwis do 1 cala. Naciśnij górną i dolną krawędź skorupy razem. Wchodzisz krawędzie pod; crimp. Używając ostrego noża, wytnij cztery 2-calowe szczeliny w środku górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Umyj skórkę (ale nie krawędzie) kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Posypać cukrem cynamonowym na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Piec ciasto 30 minut. Tent pie luźno z folią, aby zapobiec przerobieniu. Kontynuuj piec do wypełnienia pęcherzyków grubo przez szczeliny, o 1 godzinę dłużej. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn