Przyprawione ciasto jabłkowo-marchewkowe z lukrem z koziego sera
Przyprawione Jabłko ciasto marchewkowe z kozim serem lukier wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz zmieloną gałkę muszkatołową, jajka plus 1 żółtko jaja, grubo marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Przyprawione ciasto marchewkowe z lukrem twarogowym, Kardamonowe ciasto marchewkowe z lukrem z bitą śmietaną i serem, oraz Ciasto jabłkowo-przyprawowe z lukrem z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Grease three 9-in. okrągłe patelnie na ciasto i odstawić. W dużej misce połączyć mąkę, cukier granulowany, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, przyprawy, kakao, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze Cukierniczym
8 (U-12) Krewetek
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Przenieś ciasta do regałów chłodzących i pozostaw do ostygnięcia 10 minut. Wyjmij na stojaki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
6
Beat kozi ser, ser śmietankowy, masło, i wanilia, aż gładkie i puszyste, o 3 protokół. Stopniowo dodawać cukier puder i mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ser Kozi
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Gdy ciasta są chłodne, ułóż pierwszą warstwę na dużym talerzu lub półmisku.
8
Rozłóż lukier na nim, a następnie górną drugą warstwą. Mróz druga warstwa i górna z trzecią. Obficie mróz wierzch i boki ciasta z pozostałym lukrem. Ciasto schłodzić co najmniej 1 godzinę. Przed podaniem lekko wcisnąć orzechy włoskie na boki ciasta.