Przyprawiona Sałatka pomarańczowa z kozim serem i glazurowanymi orzechami pekan

Przyprawiona Sałatka pomarańczowa z kozim serem i glazurowanymi orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 330 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, rukolę, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mesclun z glazurowanymi orzechami pekan, kozim serem i winegretem z musztardy Dijon, Mieszane warzywa z gruszkami, kozim serem, suszoną żurawiną i przyprawami Pekan, oraz Makaron gruszkowy, Zielenina Mizuna i przyprawy pekan z Pietruszkowo-kozim serem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać pomarańcze i pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Rukolę ułożyć na półmisku; na wierzch polać plasterkami pomarańczy.
Ubij razem olej rzepakowy i 5 kolejnych składników; skrop sałatkę.
Posypać kozim serem i orzechami pekan.