Przyprawa otarta Bahamskim ogonem homara z czerwonym sosem Chile-kokosowym

Spice przetarł bahamski ogon homara z czerwonym sosem Chile-kokosowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 528 kalorii, 28g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, chile de arbol, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany ogon homara z sosem Jerk i ryżem kokosowym, Ogonek homara z rumianym sosem maślanym, oraz Pieczony ogon homara z brązowym sosem maślanym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodać czosnek, imbir i chile de arbol i gotować przez 1 minutę.
Dodać bulion i pieczony puree z czerwonej papryki i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Dodać mleko kokosowe i gotować ponownie, aż zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sok z limonki, miód i kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Wszystkie przyprawy ubić w średniej misce.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek wypełniony osoloną wodą.
Dodaj homary i homary parboil przez około 12 minut.
Wyjąć i umieścić w misce z lodowatą wodą.
od ogona i pocięte na 1-calowe kawałki. Mięso homara zagrzebać w przyprawach i odsączyć nadmiar.
Rozgrzać kilka łyżek oleju w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać homara i gotować, aż złoty brąz ze wszystkich stron.
Chochla niektóre z czerwonego sosu Chile-kokosowego na dużym talerzu i góry z mięsem homara.