Przyprawa hiszpańska potarta piersiami z kurczaka z sosem Pietruszkowo-miętowym
Przyprawa hiszpańska potarta piersiami z kurczaka z sosem Pietruszkowo-miętowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 516 kalorii, 51g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, czosnek, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pikantne piersi z kurczaka z sosem cytrynowo-Szalotkowym, Pikantne piersi z kurczaka z sosem cytrynowo-szalotkowym, oraz Przyprawa hiszpańska przetarta żeberkami z sosem z octu Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W małej misce wymieszać paprykę, kminek, musztardę, koper włoski, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Uncje Płynu świeżej Wody
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Posmaruj kurczaka kilkoma łyżeczkami oleju z obu stron. Pocierać piersi po stronie skóry z niektórych rub i miejsce na grill, pocierać stronę w dół. Grillować do złotego koloru i lekko zwęglone, 4 do 5 minut. Odwróć piersi i kontynuować gotowanie aż tylko gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Kurczaka przełożyć na półmisek i natychmiast skropić sosem Pietruszkowo-miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Pozwól odpocząć 5 minut.
6
Podawać z dodatkowym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Umieścić miętę, pietruszkę, czosnek i serranos w robocie kuchennym i proces, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać miód i musztardę i proces aż do połączenia. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
9
Przenieść mieszaninę do miski i ubić w kilku łyżkach zimnej wody do cienkiej konsystencji sosu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
Jasny wiśniowy kolor z fioletową obwódką. Świeże, gdzie Czarne i czerwone jagody mieszają się z pikantnymi, lekko prażonymi nutami i kakao z beczki. Bardzo gładkie i jedwabiste w dotyku, zrównoważone i miękkie taniny.
Bright cherry color with purple rim. Fresh, where black and red berries blend together with spicy, slight toasted notes and cocoa from the barrel ageing. Very smooth and silky feel, balanced and soft tannins.