Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj przepysznej jajecznicy. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 27g tłuszczu i w sumie 319 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jeśli masz pod ręką czosnek w proszku, kasztany wodne, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Przepyszna Kolacja Sałatkowa, Przepyszne Ciasteczka, oraz Przepyszne Scramble dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W bardzo dużej salaterce ułóż Rzym, cebulę, kasztany wodne i groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz majonez, mleko, ocet i czosnek w proszku; posmarować groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pieprz Arbolowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Posyp serem. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4
Tuż przed podaniem dodaj pomidory, boczek i jajka; delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Miguel Torres Cordillera Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nos wykazuje wielką złożoność aromatyczną, odsłaniając nuty kwiatowe, brzoskwinię i liczi. Świeże na podniebieniu, z soczystą kwasowością i smugą brandy, która jest znakiem rozpoznawczym wapiennych gleb Limari.Wysublimowany z kawiorem. Idealny dla partnera do pstrąga i wędzonego łososia, świeżych owoców morza i wszystkich dań rybnych, pieczonych lub w sosie.