Przepis Smoky Fish Chowder
Smoky Fish Chowder przepis może być tylko zupa szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 93 kalorie, 9g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pomidory w puszkach, ziemniaki Yukon gold, ryby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zadymiona zupa z dorsza i pasternaku, Smoky Corn Chowder, oraz Zupa dymna z szynki i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, brązowy chorizo na średnim ogniu, 1 do 2 minut.
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, 3 do 4 minut.
Dodaj ziemniaki, pomidory (z sokami), 3 szklanki wody, łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu. Przykryć i doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 10 do 12 protokół.
Dodać rybę i gotować delikatnie, aż nieprzezroczyste przez cały, 5 do 6 protokół. Pietruszkę wymieszać przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.