Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami

Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami
Przepis na pstrąga z dzikim ryżem, Radicchio i pomarańczami to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz radicchio, koszerna sól i pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wild Fried Rice Recipe, Wild Rice Pepper Salad Recipe, oraz Przepis Na Farsz Z Dzikiego Ryżu I Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, podrzucając raz, aż pachnące, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ostudzić, a następnie z grubsza posiekać.
4
Odetnij skórkę i skórkę z 2 pomarańczy. Pracując nad średnią miską, przeciąć po obu stronach każdego pomarańczowego segmentu, uwalniając segmenty do miski.Sok pozostałą pomarańczę i dodać sok do miski wraz z radicchio, pekan, 1 łyżka oleju, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Pstrąga doprawiamy łyżeczką soli i pieprzu. Najpierw gotować ze skóry w dół, partiami, aż do ugotowania, od 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podajemy pstrąga na ryżu. Wierzch wymieszać z pomarańczą i posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
PstrągPstrąg
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia13
Magazyn