Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami
Przepis na pstrąga z dzikim ryżem, Radicchio i pomarańczami to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz radicchio, koszerna sól i pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wild Fried Rice Recipe, Wild Rice Pepper Salad Recipe, oraz Przepis Na Farsz Z Dzikiego Ryżu I Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozprowadzić pekan na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, podrzucając raz, aż pachnące, 6 do 8 protokół.
Ostudzić, a następnie z grubsza posiekać.
Odetnij skórkę i skórkę z 2 pomarańczy. Pracując nad średnią miską, przeciąć po obu stronach każdego pomarańczowego segmentu, uwalniając segmenty do miski.Sok pozostałą pomarańczę i dodać sok do miski wraz z radicchio, pekan, 1 łyżka oleju, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu.
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Pstrąga doprawiamy łyżeczką soli i pieprzu. Najpierw gotować ze skóry w dół, partiami, aż do ugotowania, od 1 do 2 minut na stronę.
Podajemy pstrąga na ryżu. Wierzch wymieszać z pomarańczą i posypać szczypiorkiem.