Przepis Na Kedgeree
Przepis kedgeree przepis może zaspokoić swoje szkockie pragnienie w około 54 minuty. Ten przepis służy 50 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. 568 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz liście laurowe, nasiona gorczycy, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kedgeree, Kedgeree, oraz Kedgeree dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj jajka przez 10 minut, a następnie trzymaj pod zimną bieżącą wodą.
Umieść rybę i liście laurowe na płytkiej patelni z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut, aż gotowane przez.
Zdjąć z patelni i pozostawić do ostygnięcia.
Wyjąć skórę z ryb, płatki na kawałki i odstawić.Ryż gotować w osolonej wodzie przez około 10 minut i odcedzić. Odświeżyć w zimnej wodzie, ponownie odcedzić i pozostawić w lodówce do czasu potrzebnego. Masło rozpuścić na patelni na małym ogniu.
Dodać imbir, cebulę i czosnek. Zmiękczyć na około 5 minut, następnie dodać curry i nasiona gorczycy. Gotować przez kolejne kilka minut, następnie dodać pokrojone pomidory i sok z cytryny.Ćwierć jajka.
Dodać rybę i ryż na patelnię i delikatnie podgrzać.
Dodać jajka, większość kolendry i chilli i delikatnie wymieszać.
Umieścić w ciepłym naczyniu do serwowania.
Resztę kolendry wymieszać z jogurtem i podawać z kedgeree.Tip