Przegrzebki ze słodkim ogórkiem i salsą z Mango
Przegrzebki ze słodkim ogórkiem i Salsanem Mango to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, Mango, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki morskie z salsą mango-melon, Chile-Crusted przegrzebki z Mango-Papaya Salsa, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w średniej misce, połączyć Mango, ogórki, imbir, sok z limonki, 1 łyżka oleju, kolendra, 1/2 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu; odstawić. Wypłucz przegrzebki i osusz je ręcznikami papierowymi. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać pozostały olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki i gotować, aż złoty kolor i tym samym całym, o 2 protokół na stronę. Podzielić na poszczególne talerze i podawać na szczycie ryżu z salsą. Wskazówka: Szukaj przegrzebki, które są przezroczyste, a nie stark biały; będą smakować świeższe. Niektórzy przychodzą do sklepu z mięśniami. Szybkie szarpnięcie palcami przed gotowaniem łatwo usunie mięsień.