Przegrzebki z sosem kolendrowym i azjatycką sałatką
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 119 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz olej roślinny, scallion, rzodkiewka daikon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Seared Sea przegrzebki na Azjatyckie Slaw, Miso-glazurowane przegrzebki z azjatycką Slaw, oraz Azjatyckie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wrzucić marchewkę, rzodkiewkę, jabłko, szalotkę, ocet, 1 łyżkę cukru i 1/2 łyżeczki soli.
Odstawić, rzucając od czasu do czasu, 15 minut, aby zmiękczyć.
Wymieszaj razem kolendrę, sok z limonki, chile, sos rybny, 3 łyżki oleju i pozostały 1/2 łyżki cukru, lub do smaku.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, i podsmażyć przegrzebki, obracając się raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, o 4 łącznie minut.
Spuścić slaw, odrzucając płyn. Podzielić na 6 talerzy i top przegrzebki.
Skropić sosem kolendrowym.