Przegrzebki z puree z grochu o zapachu tajskim

Przegrzebki z puree z grochu o zapachu tajskim
Przegrzebki z puree z grochu o zapachu tajskim to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, creme fraiche, tajska pasta curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Grillowane przegrzebki z komosą o zapachu pomarańczy, Parfait z Dulce de Leche, Puree z mango i krem o zapachu migdałów, oraz Zapiekane przegrzebki z Purée z kalafiora.

Instrukcje

1
Groszek gotujemy we wrzącej, lekko osolonej wodzie do miękkości, następnie odcedzamy i przekładamy do blendera, dodając 1 łyżkę pasty curry i creme fraiche lub kwaśną śmietanę. Doprawić do smaku solą i być może dodać więcej pasty curry, w zależności od tego, jak silna jest.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pasta CurryPasta Curry
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać olej i masło na patelni do spienienia, a następnie smażyć przegrzebki przez 2 minuty na boku. Jeśli używasz Duże przegrzebki to czasami łatwiej jest wyciąć je na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Kiedy są ugotowane, po prostu tracą surowy wygląd w środku i są lusciously delikatne, a na zewnątrz złociste i prawie karmelizowane.
4
Podnieś przegrzebki na dwóch rozgrzanych płyt, a następnie rozpalić gorącą patelnię, wyciskając sok z limonki. Wymieszać, aby dobrze wymieszać i odebrać każdy skrawek smaku, a następnie zalać przegrzebki na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Danie się puree z grochu obok przegrzebki, i posypać posiekaną kolendry lub bazylii tajskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki Kurczaka Z Rożna, Kupionego W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Podawać z innym klinem limonki, jeśli masz na to ochotę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn