Przegrzebki z boczkiem z indyka z zwiędłym szpinakiem

Przegrzebki z boczkiem z indyka z zwiędłym szpinakiem
Ten przepis służy 30 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka przegrzebków morskich, szary Poupon kraju musztarda dijon, oscar mayer wybiera nieutwardzony boczek z indyka, a garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś zawinięty w boczek ze zwiędłym szpinakiem, Przegrzebki Ze Zwiędłym Szpinakiem I Rukolą, oraz Zapiekane przegrzebki na zwiędłym szpinaku #WeekdaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat 1 Łyżka. olej, musztarda, ocet i woda z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
2
Owinąć boczek wokół przegrzebków; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Rozgrzać pozostały olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać przegrzebki; gotować od 1 do 2 min. z każdej strony lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj szpinak na patelni; gotować 1 do 2 min. albo dopóki szpinak nie zacznie więdnąć, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Szpinak ułożyć na 4 talerzach sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
8
Usuń i odrzuć wykałaczki z przegrzebków; umieść 2 przegrzebki na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
9
Mżawka z opatrunkiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn