Przegrzebki wędzone olchą z sałatką z kopru włoskiego

5
4
3
2
1
Przegrzebki wędzone olchą z sałatką z kopru włoskiego

Przegrzebki wędzone olchą z sałatką z kopru włoskiego

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Wędzone przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 704 kalorie, 20g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z latimes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Mieszanka soku z cytryny, przegrzebki, Liściaste wióry olcha, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, Przegrzebki ziołowo-sezamowe z sałatką z pomarańczy i kopru włoskiego, oraz Zapiekane przegrzebki z czerwoną pastą Chile i sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia41
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok