Przegrzebki w sosie kokosowo-bazyliowym
Jeśli 2,45 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebki w sosie kokosowo-bazyliowym może być ogromny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 5G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu rybnego, mleko kokosowe, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Przegrzebki z sosem cytrynowo-bazyliowym, Zapiekane przegrzebki morskie z sosem z trawy cytrynowej i sałatką z bazylii, mięty i kolendry, oraz Zapiekane przegrzebki z sosem kokosowo-cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze składniki 4 W 12-calowej, patelni z prostymi bokami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiej lub aż mieszanina simmers.
Dodaj przegrzebki; przykryć i kłusować na lekkim wolnym ogniu, regulując ciepło w razie potrzeby, przez 8 minut lub aż przegrzebki staną się nieprzezroczyste.
Za pomocą łyżki szczelinowej, usunąć przegrzebki z patelni; miejsce w płytkim naczyniu lub poszczególnych misek do serwowania. Przykryć folią. Gotować mieszankę mleka kokosowego na dużym ogniu, odkryte, przez 10 do 15 minut lub do zmniejszenia do 1 1 / 2cups. Wymieszać z sosem rybnym i bazylią; łyżką przegrzebków.